Wednesday, 21 March 2012

exam2 besar dari sekolah rendah sampai sekolah menengah

assalamualaikum...
                                                                   SPM 2011

walaupun agak terkilan dengan subject teras..takpela,i have try my best :) its not the end of my life even kurang cemerlang pun and berjaya dapat 3A sahaja,alhamdulila,bersyukur :) memang x sangka subject physic and addmath yg xsuke tuh dapat D,berkat usaha jugak,sekurang2nye bukan dapat E mahupun fail (sedapkan hati sendiri sbb xberjaye dapat lebih dari tuh)...walaupun bahase inggeris sgt sedih,first time dalam exam2 besar dapat c+,takpela redha :)..math pulak?walapun dapat B+,xpela,target A kan,xpela bie..(ayat2 sedapkan hati lagi)...biology pulak?takpela walaupun xdapat B,dapat C+ pun okay..hurm..same jugak dgn chemistry...redha itu ikhlas...go siti nabihah!!!!bangkitlahhh!!!go!!!go!!!hehehe...
                                            
                                                                  PMR 2009
 Alhamdulila jugak :)...semua A kecuali sains and math :) berkat usaha mase form 3...


                                                               UPSR 2006


BM-A yg lain B...walaupun...kurang cemerlang...bersyukur jugak...2A 3B...;)


                                                     DARJAH KHAS 2008

Ingatlah dapat pangkat 1 tapi xdapat...takpela...lagi sikit je nak dapat pangkat 1..agregat aku 28,pangkat 2,nak dapat pangkat 1 sekurang2nye kene agregat 7-24...xpe xde rezeki...bersyukur siti nabihah...:)

                                     SIJIL DARJAH ENAM AGAMA JOHOR 2007
kurang cemerlang jugak sebab ade 1 C,xpela...okay la kan..hurm...

CONCLUSION:
alhamdulila berjaya habiskan antara exam2 besar dari sekolah rendah sampai sekolah menengah dgn jayanye walaupun kurang cemerlang...bersyukur siti nabihah :) ini semua kenangan dan mendewaskan engkau!!sekurang2nye kau tuh x gagal (sedapkan hati sendiri gara2 frust sedikit dgn Spm)huhu..tapi aku redha..aku terime semua nie...ini yg aku da usahe ini la yg aku dapat...everything happen in our life have their own reason :) suke bace ayat2 farah lee yg kawin dgn ally iskandar tuh,sgt2 menaikkan semangat dekat fesbuk tadi :)


No comments:

Post a Comment