Monday, 27 February 2012

sy suke...

sy suke ckp ape yg sy nak dekat sini...
sape x suke dye bole blah...
mugkin silap kite pergi links dekat fb..
tapi,skang da xde link dah...
im proud to be myself...
my own way nak buat ape2 pun selagi x kacau siape2..
sekian :)

Sunday, 26 February 2012

tolonglah hati jgn buat aku mcmnie..help !!!

assalamualaikum...konpiuss melande sampai buat aku x fokusss bace buku dear yayah the series..omjaayyyy!!!what have i done?!!hati bole tak jgn buat aku konpius beserte sebe slah yg teramat2!!!!dah berape hari mcmnie,dah masuk hari ke 5 kalau x silap,aduhaiiiii....jgn mcmnie b!!!jgn mengedik bole tak!!!kalaukan ikut hati yg sebe salah nie nak jek aku capai hp and text terus..aduhaiiii!!!jangan!!jangan!!kadang2 rase diri nie mcm x mature2!!bile nak matang...aduhaiii!!! *sigh again and again.....relexxx...fuhhhh kanan,fuhhh kiri,tepuk dada and cakap soang2 "everything okay!!!!,kan da fikir dah lame,chill ahhh!!!sabar,kalau si X betul2 nak kau takpayah nak gediksss sgt lahh mesti dye cari punyer,ala kalau x cari pun xpe pasrah,padan le muke engko".....HAHAHA!!(TETIBE AYAT SUME NAK TULIS MCMNIE)..mcm tahu2 je aku tgh tunggu ko X,si X text la,hahaha,sewaktu menulis dan menulis hp berbunyikk,okay jangan reply!!!jangan!!jangan!!! serbe salahnye,ape ek? pening la mcmnie..ape yg tulis ni pun xpaham..ok bye!!

Saturday, 25 February 2012

RAMLAH RAM LE KITE.... !

SESAAT KAU DATANG

Sesaat Kau Datang
Sesaat Kau Hilang
Kemunculan dirimu
Penuh misteri

Kau Mendekat
Kau Menjauh
Kau tinggalkan diriku
Sesudahnya kau membuang
Mencampakkan aku

Its not that i dont love you
I just dont want to hurt you
I cant let go of all the good times we share together
I hate to be cold but i got to let you go

Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena aku manusia biasa

Nothings easy girl
Nothings easy girl
Aint nothings easy i hope you understand me girl
Nothings easy girl
Aint nothing in this world
Could ever compare to what we had
Whats gone

Sungguh kejamnya dirimu
Mengkhianati cinta yang ku semat di jiwa
Kau hancurkan segala harapan
Kau remukkan cinta yang telah kita bina
ooo..

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela

Jika sudah kau mencintai dia
Putuskan aku dengan baik caranya
Walaupun sakit hati ku rasa
Sesungguhnya aku tak rela
Kerna hatiku masih mencintai
Dirimu dengan sepenuh hati
Tapi ku ikhlas melepaskanmu
Karena aku manusia biasa

Tiada salahku kepada dirimu
Kau buatku sengsara
Kau buat kecewa
Ku Harap ada karma
Yang datang kepadamu kepadamu

kepeluhan.kekusutan.kesengsaraan.kepedihan.kesedihan.kepeningan

assalamualaikum...begitulah ceritenye seperti d atas semua "K"...aaarrrggggghhhhhhhhhhhh(jerit kuat2) hahaha...function belog yg sgt bagus :)