Sunday, 26 February 2012

tolonglah hati jgn buat aku mcmnie..help !!!

assalamualaikum...konpiuss melande sampai buat aku x fokusss bace buku dear yayah the series..omjaayyyy!!!what have i done?!!hati bole tak jgn buat aku konpius beserte sebe slah yg teramat2!!!!dah berape hari mcmnie,dah masuk hari ke 5 kalau x silap,aduhaiiiii....jgn mcmnie b!!!jgn mengedik bole tak!!!kalaukan ikut hati yg sebe salah nie nak jek aku capai hp and text terus..aduhaiiii!!!jangan!!jangan!!kadang2 rase diri nie mcm x mature2!!bile nak matang...aduhaiii!!! *sigh again and again.....relexxx...fuhhhh kanan,fuhhh kiri,tepuk dada and cakap soang2 "everything okay!!!!,kan da fikir dah lame,chill ahhh!!!sabar,kalau si X betul2 nak kau takpayah nak gediksss sgt lahh mesti dye cari punyer,ala kalau x cari pun xpe pasrah,padan le muke engko".....HAHAHA!!(TETIBE AYAT SUME NAK TULIS MCMNIE)..mcm tahu2 je aku tgh tunggu ko X,si X text la,hahaha,sewaktu menulis dan menulis hp berbunyikk,okay jangan reply!!!jangan!!jangan!!! serbe salahnye,ape ek? pening la mcmnie..ape yg tulis ni pun xpaham..ok bye!!

3 comments: