Wednesday, 13 June 2012

TOLONG...TOLONG....

assalamualaikum..da lame giloo xmenulis dekat sini...sebenau nye blog nie mcm diary zaman moden kengkonon bagi aku..aku xtahu mcmane nak unfollow org,senang cite aku nak xde sape2 follow n aku xnak follow sape2...sebab aku pemalas aku malas nak godek2 supaye blog aku ni kosong xde sape follow n aku xfollow sape2...dulu mase first2 buat blog aku gatal sgt nak main follow2 time tu jakun...siap post kat fb...alahaii...sediihh...hahahaha...terlalu banyak kenangan nak masuk dekat sini,tapi ade mase aku akan tulis ikut pade mood...walhal nye kat uma makan dan tido je nampak mcm busy je kalah menteri..(lihatla bertapa ayat terbalik2 dgn pengulangan yg berganda2)...esok pukul12 upu rayuan keluar (nervousss) YA ALLAH KAU PERMUDAHKAN URUSAN HAMBAMU INI...AMIN AMIN,,,;)

Wednesday, 18 April 2012

Uss

assalamualaikum untuk diri sendiri..hehe...

                                           muke2 poyo nak masuk singapore..haha

banyak gilo kerete2 nak masuk singapore awal2 pagi nie(padahal xde la pagi mane pun,pukul9 ke10)

                                                   jariku mmg suke interprame...

                       tetibo ade kanak2 tidur...hahaha....(abaikan kaki busuk tersebut :p)


                                                     sesak sangat2..huhuhu..

         naik bas kate mia..haha..pdhal van..hahaha...lena tidur dgn adik mickey die...hehehe...

                                                kabel car tengah2 jalan..ehehe

                                    salah satu building yg ade di sini..hehehe....



bile nak sampai universal je die bangun dgn cerianye setelah puas tido...syg caca...;)

okay dah nak sampai sentosa..hehee...bijak betul abg ayel drive and abg leman as co pilot..hehe..

kuda tunggangan kami semua..hehe..tq JNJ 8450 ataupun bas yg disebut2 oleh mia...tq to abg lokman yg bagi  kami semua naik bas nie,huhuhu...pinjam tanpe bayaran,adik beradik xpayah kire ;)


           setelah naik escalator kami berjayeeee sampai...hahahahaha...saye yg snap !hehe

                               baju pink tuh mmg over tau..hahaha...(cakap diri sendirik ;p)



                             belum masuk mulut da eksaited sampai terbukak2..haha
                                         mia muke malas nak layan,,ngantuk la...!haha

                       masuk2 jumpe awokk nie..baju kite same pink lerr,,,ehehehehe


                                         tempat first pergi !!!madagascar,,,hehe

                 eh..eh..dapat hadiah hari jadi la dari sis atien n bro leman...so sweet ! ;)



                     nak tunjuk kasut sekolah yg buat kasut jalan..hahahaha..koyak2 sampai,,,



 jurassic park yg buat segale2nye basah..tapi honestly memang best...lagi best dari madagascar,tapi nak main nye,beratur mcm nak m*** hahaha....bole gado adik beradik die buatnye sebab lamo gilo
 muke tension sebab segala2nye basah walaupun da beli baju hujan yg mahal tu,haha..org kedekot memang semua cakap mahal..hahaha...
 tetap gagah jugak xbeli selipe dekat sane walaupun memang basah habisss kasut...hewhew...
 masuk tempat transformer,tempat dimane sangat2 la menakutkan...i hate roller coaster..haha..so,xmain satu ape pun la...pergi sini pun tgh school holiday,so ramai ler org,nak main mmg ler susah..bercinta nak tunggu giliran..tapi enjoyyyy!!haha
                                                        dgn adik caca..hehe..
 taktau name robot tersebut ape..hahaha,bukan peminat transformer,sy peminat barbie..hahahaha


                              taxi kuning yg menjadi pujaan ramai untuk bergambar ;p






                              mia yg ketakutan ditenangkan oleh aunty atien..hahaha

                             sape nak beli lolypop..dua singgit !!dua singgit!!!ahahaha
 gaya2 seorg aunty budiman melayan kerenah anak2 sedare dgn penuh kesabara ;p (muntah)
                                      lolipop2 yg dimaksudkan tersebut..hehehe...
 bestnye kalau dapat kawen dengan tauke candylicious...dunia aku yg punyer..hahaha..over ;p
                                       xdapat beli gambo pun jadik ler...;p,hahaha


                        hai sy mia !!!sy gegirl tau walaupun rambut sy xpanjang2,hehehe
                                      belly2 menakutkan adik caca yg kegelisahan...
                 kenape muke custom nie menyedihkan...stress sape2 yg tengok...;p

bye2..balik dah la..thumbs up kpd abg ayel n abg leman tanpe sesat walaupun first time pergi..sampai jb teruss memasing kebulo makan..hahaha...