Wednesday, 13 June 2012

TOLONG...TOLONG....

assalamualaikum..da lame giloo xmenulis dekat sini...sebenau nye blog nie mcm diary zaman moden kengkonon bagi aku..aku xtahu mcmane nak unfollow org,senang cite aku nak xde sape2 follow n aku xnak follow sape2...sebab aku pemalas aku malas nak godek2 supaye blog aku ni kosong xde sape follow n aku xfollow sape2...dulu mase first2 buat blog aku gatal sgt nak main follow2 time tu jakun...siap post kat fb...alahaii...sediihh...hahahaha...terlalu banyak kenangan nak masuk dekat sini,tapi ade mase aku akan tulis ikut pade mood...walhal nye kat uma makan dan tido je nampak mcm busy je kalah menteri..(lihatla bertapa ayat terbalik2 dgn pengulangan yg berganda2)...esok pukul12 upu rayuan keluar (nervousss) YA ALLAH KAU PERMUDAHKAN URUSAN HAMBAMU INI...AMIN AMIN,,,;)

No comments:

Post a Comment