Sunday, 1 April 2012

independent trip to kl....

assalamualaikum...kami 3 org gadis beserta 1 org jejaka yg kesemuanye berusia 18 tahun(2012)  telah pergi ke kuala lumpur menaiki bas transnasional yg awesome pade jam 8.30 pagi bg menghadiri jom masuk U 2012 ajuran KPM kerane terlepas JOM MASUK U DI PERSADA JB..hahaha...


                                                                      pwtc

 mule2 pakai tudung yg berbelit akibat ketidakselesaan menukarnye di dalam bas jugakkk..haha
 photoshoot dalam bas transnasional yg xramai org nak naik..bas nie best la...besaaarrrrrr dan selessa


 konon2 bergosip dalam bas yang langsung xde org nie...ahahhaha....transnasional !



                                bersame2 kereta encik aqim (kate die)ahahahahahaha...
                                          dalam LRT...hahaha...akibat kepenatan...
 tunggu pertukaran lrt...jauh la jugakkk...berdiri jek pulak..ari sabtu yg terlalu ramai org berpusu2

 lupa!sepatutnye kami ber4 je pergi tapi akibat takutkan keselamtan kami akak mine pun pergi sekali..akak mine belajar dkt UTHM,umur baru 20 ke 21..mude lagi...tq kak!















 dekat TBS yg super awesome...<3 <3....mcm2 ado...bas airport...hehehe.....massage jappp..
 depan pwtc yg ade shopping complex membuatkan kami berjalan2 di sane...ayat gitu...
                                                    makanan yg lambat....

dah nak balik dah...sepatutnye dari awal pergi JOM MASUK U nie,bagus sgt la..bagi mcm2 pengetahuan...budak sekola patotnye kene pergi sebab lagi awal tahu course ape yg nak lagi senang..mcm aku nie dah terlambat,hurmm..ape nak buat..kecewe la jugak kebanyakan course yg minat tak bole apply..tak tau la dapat ke tak U,harap sgt dapat la...tarikh tutup permohonan UPU 2/4/2012,kiteorg semua g 31/3/2012...huhuhu...senang sgt nak pergi pwtc sebab?dari TERMINAL BERSEPADU SELATAN naik rapid k.l(lrt) yg rm1.70 kot sampai dekat dgn Pwtc..senangkan?tapi kene bersesak la sikit sebab ramai yg naik,public transport kan..lepas nie da tahu,alhamdulila selamat pergi dan balik..tq mayang sari sebab time balik bagi aku kerusi yg dah rosak (nyindir) sebab mayangsari org kampung aku sokong jugakk,nanti kene btahu tauke die 1 kerusi rosakk..hahahaha...

No comments:

Post a Comment