Friday, 27 January 2012

cuti x jadik ??!!

assalamualaikum..hari tuh mase cuti raya cine,kengonon lah kan nak pergi la afamosa ke wonderland ke,ala yg kat melake tuh..akhir sekali pergi air panas gadek je,acane lah kan nak pergi tempat2 mcmtuh kalau dah sampai pukul 4.30ptg,bagi mengelakkan PEMBAZIRAN baik pergi sini je kan..pengajaran kat sini RANCANG PERJALANAN ANDA...hehe


serba ringkas pasal cuti x jadi ni:
air panas gadek nie boleh tahan beso lah jugak kan..tapi "PANAS" okay !kalau nak bawak budak2 kecit okay jugak,tapi kolam untuk kanak2 d sediakan dekat belakang,yg bahagian depan kolam2 untuk org dewase sbb air nye panas giless,kalau dah rendamkan kaki or badan lame2 dah x terase panas sgt pun,first time rendam je panas sgt2..nak masuk sini RM5 je,kanak2 x payah bayar,kalau dekat melaka nie AIR PANAS GADEK la,kalau kat MUAR ade AIR PANAS GERSEK (kalau x silap name nye mcmtuh ah)..

                                            
dekat sini pun ade playground jugak ye,hebat bukan??hahaha...so,kpd ssiape2 nak jimat kos tuh jemput la mai ke sini..tempat tak berape la best tapi pade pendapat aku yg dah pernah pergi ni ape salahnye kalau sekali sekale pergi tempat mcmnie,kalau kaki yg ade luke2 tuh confirm baik,ceewwaahh,promote habis kan..lepastuh kalau kau nak mandi kat sini dua puloh empat jam pun takpe,nak camping siap bawak khemah pun boleh..tempat nie bukak 24 jam..hohoho,gile lah kan tempat nie,kaye tuan punye tempat ni,haha...


awesome bukan?haha,,tempat permainan yg dah uzur..takpe2 nanti tuan punye air panas nie ganti baru ye..

 
muke bahagie tak dapat pergi afamosa :p

                                   atotototo...chomel2..haha...muke ayah mia(purple) paling cute tau ;p
akhir sekali ,ini lah pasangan yg suke berendam dalam air panas,bagus bukan?jaga kesihatan ye tuan2 n puan2 semua :) nampak tak?nampak tak?makin berseri lepas berendam,segala daki2 serta jerawat hilang..hehe..bye,peace !


1 comment:

  1. untuk kanak2 rm3 la..
    apela cik bie nie..hehe

    ReplyDelete